Voor opdrachtgevers

Op zoek naar gemotiveerd en vakkundig zorgpersoneel?

CUZO helpt je graag bij het invullen van je vacatures. Dat kan in allerlei dienstverbanden en onder diverse voorwaarden. Met ons netwerk en vakkundige kennis verbinden wij werkzoekenden en freelancers in de zorg aan bedrijven die op zoek zijn naar geschikte zorgprofessionals.

Opdrachtgevers

Op zoek naar gemotiveerd en vakkundig personeel?

ZZP’er in de zorg gezocht? Of is jouw organisatie op zoek naar een vaste kracht? CUZO helpt je graag bij het invullen van je vacatures. Dat kan in allerlei dienstverbanden en onder diverse voorwaarden. Met ons netwerk en vakkundige kennis verbinden wij werkzoekenden en freelancers in de zorg aan bedrijven die op zoek zijn naar geschikte zorgprofessionals.

ZZP bemiddeling

CUZO heeft een groot netwerk aan zelfstandige zorgprofessionals die staan te popelen om mooie opdrachten aan te nemen. Wij bouwen dagelijks aan dit netwerk, met als doel te bemiddelen tussen jouw organisatie en deze ZZP’ers.

 

CUZO biedt uitkomsten voor jouw organisatie!

Stel dat je acuut mensen nodig om planningen rond te maken. Dan is het wellicht interessant om te profiteren van onze diensten. Wij bieden gemotiveerde zorgprofessionals voor zowel korte als langere periodes. Je kunt meer informatie lezen over deze dienstverlening of je direct inschrijven als opdrachtgever. We kijken dan graag samen naar de mogelijkheden!

Uitzenden & detacheren

Ben je als zorgorganisatie (VVT) op zoek naar een tijdelijke flexibele zorgmedewerker? Bijvoorbeeld door extra werk of ter vervanging van een afwezige werknemer? Dan kunnen we bij CUZO uitkomst bieden. Met behulp van onze diensten detacheren we zelfstandige zorgprofessionals die voor jouw organisatie aan de slag willen.

Word ook opdrachtgever