Voor ZZP'ers

Ben jij op zoek naar
een freelance opdracht in de zorg?

ZZP'ers

Ben jij op zoek naar
een freelance opdracht in de zorg?

Wij zijn CUZO!

Ben jij een gedreven zelfstandige in de zorg, dan zijn we op zoek naar jou! We richten ons naast het uitzenden en detacheren van werknemers ook op ZZP zorgverleners. Als bemiddelingsbureau werken we onder andere voor verpleeghuizen, verzorgingsinstellingen en thuiszorgorganisaties (VVT).

Wanneer jij je inschrijft bij CUZO kun je gebruik maken van onze diensten, het uitgebreide netwerk van opdrachtgevers en nemen we een deel van je backoffice uit handen. Zo kan jij de focus houden op waar jij goed in bent, namelijk zorg verlenen en ondernemen. Je bent waarschijnlijk voor jezelf begonnen omdat je de flexibiliteit wil hebben om zelf je opdrachtgevers te kiezen, je werktijden te bepalen en omdat je de vrijheid wil hebben om te ondernemen. Bij CUZO begrijpen en respecteren we dit. Schrijf je direct in door onderstaand formulier in te vullen.

Meer lezen over cuzo
Onze tarieven

Wij vinden continuïteit en een gezonde balans erg belangrijk. Dat is waar we ons hard voor maken. Voor aangesloten ZZP’ers hanteren we interessante tarieven door goede afspraken met opdrachtgevers te maken. We vinden het belangrijk dat de afspraken zowel voor jou als ZZP’er, als voor de opdrachtgevers en zorginstellingen aantrekkelijk zijn.

Wil je meer weten over onze tarieven? Meld je dan aan of neem contact op.

 

Waarborgen van de kwaliteit vinden we belangrijk!

CUZO hecht veel waarde aan mensen die streven naar zorgverlening van hoge kwaliteit. Een belangrijk aspect daarvan is de presentatie van jezelf als zorgverlener. We willen de kwaliteit van onze diensten hooghouden en alleen samenwerken met betrouwbare opdrachtgevers!

 

KIWA keurmerk

Als zelfstandig ondernemer in de zorg wil je kwaliteit uitstralen. Wij begrijpen dat, en daarom stellen we bij CUZO de eis dat jij als ZZP’er bent aangesloten bij het KIWA keurmerk. Nog niet aangesloten? Geen zorgen! CUZO’s ZZP’ers worden ondersteund bij het aanvragen van het KIWA keurmerk, en het aansluiten bij SoloPartners.

 

Opleiding en scholing

CUZO levert kwaliteit en het is voor aangesloten ZZP’ers ook belangrijk deze kwaliteit te waarborgen door regelmatig hun kennis bij te spijkeren. Daar willen we je bij helpen door onder andere cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten met gastsprekers in samenwerking met onze opleidingspartners.

 

Hoe kan jij je aanmelden?

Aanmelden bij CUZO is eenvoudig en snel! Je kan je aanmelden door het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Zodra we je informatie hebben ontvangen nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek geven we je meer informatie over wat wij doen en hoe we jou het best van dienst kunnen zijn. Zodra de intake volledig is afgerond en we je documenten hebben ontvangen, zullen we je gaan voorstellen bij opdrachtgevers.

 

We helpen je graag

Heb je nog vragen, of wil je toch meer informatie: geen probleem! Laat gerust een bel-me-terug verzoek achter door hier je gegevens in te vullen en we nemen contact met je op.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 – 004 35 00 of of door een e-mail naar info@cuzo.nl te sturen.

Onze diensten, voor jou:

Ondersteuning bij je ondernemerschap, zodat jij kan focussen op waar je goed in bent

Backoffice nemen we uit handen

Betrouwbare opdrachtgevers

Voldoende, uitdagende en variërende opdrachten

Een boost voor je carrière & persoonlijke ontwikkeling (opleiding & bijscholing)

Ik wil mij inschrijven

Schrijf je in als:

  • Toegestane bestandstypen: doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Alleen .doc of .pdf bestanden. Max 2MB