ZZP bemiddeling

Vakkundige ZZP'ers in de zorg gezocht?

Het inhuren van ZZP’ers kan zeer interessant zijn wanneer je snel deskundigheid in huis wil halen. Heeft jouw organisatie direct mensen nodig? CUZO helpt graag verder! Wij kunnen direct zoeken binnen onze database van deskundige ZZP’ers om een match te vinden en binnen enkele uren een beschikbare kracht te vinden.

ZZP bemiddeling

Vakkundige ZZP'ers in de zorg gezocht?

Het inhuren van ZZP’ers kan zeer interessant zijn wanneer je snel deskundigheid in huis wil halen. Heeft jouw zorgorganisatie direct mensen nodig? CUZO helpt graag verder! Wij kunnen direct zoeken binnen onze database van deskundige ZZP’ers om een match te vinden en binnen enkele uren een beschikbare kracht te vinden.

CUZO biedt, samen met aangesloten ZZP’ers, de volgende oplossingen voor jouw organisatie:

Ad hoc

Je bent op zoek naar een aanvullende zorgmedewerker die past bij jouw organisatie. Voor elke specifieke situatie kunnen wij op zoek gaan naar geschikte kandidaten met verschillende profielen. Op basis van jouw zoekopdracht, benutten we ons netwerk en vinden kandidaten die beschikken over de juiste kwalificaties.

 

Flexpool        

In de flexpool van CUZO verzamelen we geschikte ZZP’ers. Door gebruik te maken van een vaste kern van flexibele werknemers kunnen we snel inspringen om de zorgvragen van jouw organisatie te beantwoorden. Daarmee wordt de continuïteit van jouw organisatie gewaarborgd.

 

Lange termijn

Ook als je organisatie een extra kracht voor langere termijn nodig heeft, kan CUZO binnen het netwerk zoeken naar geschikte krachten. Zodra een match gevonden is, stellen we je voor aan de kandidaat. CUZO hanteert een gunstig tarief voor zowel de ZZP’er als de opdrachtgevers. Daarnaast  biedt CUZO ondersteuning bij de administratieve afhandeling.

 

Kwaliteitszorg

Onze ZZP’ers beschikken over de juiste kwalificaties en zorgdiploma’s. CUZO’s aangesloten ondernemers laten zich regelmatig bijscholen. Zo zorgen we ervoor dat ons bestand van zorgpersoneel kwalitatief goede zorg blijft aanbieden.

Wat kun je van CUZO verwachten?

Alle documenten zijn gecontroleerd

Door een specialist opgestelde contracten

VOG is aanwezig

CUZO doet altijd een referentie-onderzoek

Aangesloten bij klachteninstituut

KIWA /HKZ gecertificeerd

BIG-registratie indien van toepassing

Profiteer van ons ZZP netwerk

CUZO heeft een groot groeiend netwerk van ZZP’ers waar we dagelijks aan bouwen. Ons netwerk van ZZP’ers kan jouw organisatie bijvoorbeeld helpen snel tekorten aan te vullen en je planning rond te maken. We leveren ZZP’ers van niveau 1 tot 6 met voldoende werkervaring.

 

Tarieven

Het inzetten van ZZP’ers hoeft niet meer te kosten dan wanneer een medewerker in loondienst wordt ingezet. CUZO’s ZZP tarieven zijn duidelijk en overzichtelijk. Tijdens onze kennismaking informeren we je graag over deze tarieven. Wij willen zowel voor jouw organisatie als voor de ZZP’er een interessante situatie creëren. Een win-win situatie dus.

Er zijn veel bemiddelingsbureaus actief die zich richten op de zorg, maar er is slechts een klein deel dat de kwaliteit kan leveren die zorginstellingen verwachten. De kosten voor onze dienstverlening staan vast en zitten in het tarief berekend. Dat tarief is nodig om onze diensten kwalitatief te kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan planning, afhandeling, recruitment, selectie en automatisering.

Wil je meer weten over de prijsstelling, neem dan vooral contact met ons op!

Zo werkt het
  • Elkaar leren kennen – We willen zoveel mogelijk over jouw organisatie weten zodat we een zo goed mogelijke match kunnen vinden
  • Afspraken – We bespreken inhoudelijk de afspraken over de duur, het aantal uren, tarieven en andere voorwaarden
  • ZZP’ers matchen – Nadat we weten wat je zoekt maken we een selectie van aangesloten ZZP’ers waarvan wij denken dat ze geschikt zijn
  • Diensten uitzetten – Je kunt eenvoudig aangeven welke openstaande diensten en opdrachten je bij ons wil uitzetten. Doorgaans laten wij binnen een uur weten wat we kunnen betekenen
  • Nazorg – Tijdens de looptijd van een contract blijven we graag op de hoogte over de gang van zaken. Dit checken we zowel bij de organisatie als de betreffende ZZP’ers. Mocht je zo enthousiast zijn over een ZZP’er dat je deze het liefst een contract in loondienst aanbiedt, dan doen wij graag een passend aanbod namens jouw organisatie

 

No cure, no pay 

Mocht het ons onverhoopt niet lukken om iemand voor jouw organisatie te vinden, dan brengen wij geen kosten in rekening. Ook de zoekopdrachten plaatsen wij kosteloos. Dat vinden we wel zo eerlijk.

Uitzenden & detacheren

Ben je als zorgorganisatie (VVT) op zoek naar een tijdelijke flexibele zorgmedewerker? Bijvoorbeeld door extra werk of ter vervanging van een afwezige werknemer? Dan kunnen we als CUZO een uitkomst bieden. Met onze diensten detacheren we zelfstandige zorgprofessionals die graag voor jouw organisatie aan de slag willen.

Meer lezen over Uitzenden & detacheren

Uitzenden & detacheren

Ben je als zorgorganisatie (VVT) op zoek naar een tijdelijke flexibele zorgmedewerker? Bijvoorbeeld door extra werk of ter vervanging van een afwezige werknemer? Dan kunnen we als CUZO een uitkomst bieden. Met onze diensten detacheren we zelfstandige zorgprofessionals die graag voor jouw organisatie aan de slag willen.

Meer lezen over Uitzenden & detacheren