Voor werkzoekenden

Ben jij op zoek naar
een baan in de zorg?

Voor werkzoekenden

Ben jij op zoek naar
een baan in de zorg?

Werken via CUZO?

CUZO is meer dan alleen een uitzend- en detacheringsbureau in de zorg. Ons doel is ook om ons brede netwerk van zorginstellingen in te zetten om werkzoekenden aan een vaste baan te helpen. Jij bepaalt zelf het aantal uren, wanneer je inzetbaar bent en waar je wil werken. Kortom: met CUZO kun je rekenen op vrijheid en flexibiliteit!

Eenvoudig een nieuwe baan in de zorg

Wanneer je je aanmeldt bij CUZO of direct solliciteert op één van onze vacatures, heb je direct beschikking tot een groot netwerk van potentiële opdrachtgevers. Jij hoeft dus niet eindeloos te solliciteren en te zoeken. Zo houden we het simpel!

Meer lezen over cuzo
Op naar een vaste baan

Bij CUZO helpen we je aan een nieuwe vaste functie in de zorg met goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Tot die tijd werk je met verschillende opdrachtgevers uit ons netwerk. Zodra jij of een werkgever mogelijkheden ziet om in vast dienstverband te treden, onderhandelen wij voor jou over de voorwaarden.

 

Parttime werken

Wil je flexibel blijven en parttime of op oproepbasis werken? Dat kan in onze flexpool. Je werkt dan bij meerdere opdrachtgevers voor het aantal uren per week dat je beschikbaar bent. Dit is heel afwisselend en bovendien met aantrekkelijke financiële voorwaarden.

 

Net of bijna afgestudeerd

Voor studenten die een studierichting in de zorg (VVT) hebben gevolgd of bijna afronden, kunnen wij ondersteuning bieden bij het vinden van een passende baan. Wanneer jij je aanmeldt bij CUZO kan je profiteren van ons grote netwerk van werkgevers waar je ervaring kan op doen. Interesse in onze diensten? Laat ons weten wanneer je bent afgestudeerd, dan helpen wij je bij het zoeken van een passende uitdaging! Wij bieden uitkomsten voor zowel vaste contracten als tijdelijke opdrachten.

 

Tijdens je opleiding

Werken en leren in de zorg? Wanneer je tijdens je opleiding een BBL-traject dient te volgen, kun je van CUZO’s uitgebreide netwerk van werkgevers gebruik maken om een geschikte vacature te vinden. Daarnaast kunnen we je begeleiden bij het vinden van een goede stageplek.

 

Op zoek naar een nieuwe werkgever

Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever in de zorg, omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Heb je het gevoel dat je in je huidige werkgever je niet voldoende ondersteuning biedt in je loopbaan, of dat je niet genoeg doorgroeimogelijkheden hebt? CUZO helpt je graag verder door binnen ons netwerk op zoek te gaan naar een passende functie in de zorg.

 

Hoe aanmelden?

Bij CUZO kan je kiezen voor een open sollicitatie, direct op één van onze vacatures solliciteren of het aanmeldformulier op deze pagina in vullen. Zodra we je sollicitatie of aanmelding hebben ontvangen neemt één van onze medewerkers binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een intake. Zodra de intake volledig is afgerond en we je CV hebben ontvangen, zullen we je gaan voorstellen bij opdrachtgevers.

Ga naar: naar aanmeldformulier, zoek direct in vacatures of stuur direct een open solicitatie

Voordelen van werken bij CUZO FLEX

Wat je wensen ook zijn, of je nu jong bent of oud, bijna afgestudeerd of al veel ervaring hebt: iedereen kan bij ons terecht en we oordelen niet. Ons doel is om zorgprofessionals te helpen hun volle potentie te bereiken. We hanteren een persoonlijke aanpak, maar bieden jou de vrijheid te bepalen hoe jij je carrière wil invullen. Andere voordelen:

Goede arbeidsvoorwaarden

VVT CAO

CUZO zoekt naar een vaste baan/ parttime baan

Trainings- en opleidingsmogelijkheden

Ik wil mij inschrijven

Schrijf je in als:

  • Toegestane bestandstypen: doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Alleen .doc of .pdf bestanden. Max 2MB